AikiMag

Az Aikido Magazin

Leszel a drúgom? Seagal és Putyin - Túl a barátságon

2014. május 01. 09:00 - Povázsai Laci

Folytatódik a Seagal hét itt az AikiMag-on. Engedjétek meg nekem, hogy már itt, a cikk legelején borzoljam egy kicsit az idegeiteket. Azt mondják egy kép többet mond ezer szónál... Íme két Nagy Ember barátsága:

Putin-Seagal.jpg

Ha már kaptok levegőt, akkor folytatom. Hol is kezdődött el ez a barátság? Ki vette fel a kapcsolatot kivel? Már a szovjet időkben is divat volt a külföldi hírességekkel spanolni, Sztálin például vendégül látta H. G. Wells-t. De az azért nem ilyen. Akár hogy is nézzük, Vlagyimir Putyin az egy akcióhős, erről számos kép is tanúskodik, ráadásul nem semmi harcművész: van 8 danja judo-ból, sőt legutóbb kiderült, hogy keményebb mint Chuck Norris, mivel magasabb fokozatot adományoztak neki Tae Kwon Do-ból. Mit szól ehhez Chuck?

De ezzel a párhuzamok nem érnek még véget. Mindkét ember meglehetősen patrióta, szeretik az egészséges életmódot, sőt zenélnek is. Íme:



Putyin Blueberry Hillt énekel, érdemes a megnézni a celebeket az előadáson...


Itt meg Seagal jam-elget Oroszországban

Nem igazán lehet tudni, hogy mikor találkozott először a két rokonlélek, az viszont tény, hogy Putyin meghívására Seagal többször is járt Oroszországban, részt vett harcművész bemutatókon, sőt még edzést is tartott. Az azonban már kicsit furcsa, hogy bizonyos esetekben - mint amilyen például a bostoni futóversenyen történt robbantás utáni nyomozás volt - Steven KÖZVETÍT az amerikai és az orosz hatóságok között, hogy flottul menjenek a dolgok. Az mi?!

A barátság minden bizonnyal nagyon erős lehet közöttük, hiszen Segal többször is felszólalt az orosz elnök védelmében, támogatta őt a krími válság ügyében, sőt, kijelentette ország-világ előtt, hogy Putyin minden idők egyik legnagyobb élő vezetője!

Van valamilyen jó képetek Seagalról? Szeretnétek velünk megosztani? Ha igen, akkor irány a Facebook oldalunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr76098989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása