AikiMag

Az Aikido Magazin

A főszerkesztő karácsonyi üzenete

2014. december 22. 18:28 - Csák Gergely

Küzdelmes év van mögöttünk. 

Az AikiMag 2015-ben három éves lesz. Három éve rakunk ki írásokat, képeket és videókat harcművészetről, elsősorban az aikidóról, ami a mi szívünkhöz a legközelebb áll. 

Az egész blog, amit persze nagyratörően magazinnak hívunk, három év alatt többször váltott külsőt, többször cserélődtek a szerzők, míg végül kialakult az az öt-hat ember, akik különböző rendszerességgel publikálnak, írják le gondolataikat egy olyan blogon, ami igazából mindenkié. 

Ez az a dolog, ami végig megmaradt - hogy az AikiMag, bár kint van rajta a Zumm Aikido Egyesület logója, nem tartozik sehová, nem képvisel semmilyen irányzatot, nem akar semmi mást, csak informálni és szórakoztatni a magyar aikidósokat. 

Reméljük, hogy 2014-ben sikerült a kitűzött célunkat elérni és még jobban reméljük, hogy jövőre is informálhatunk és szórakoztathatunk mindenkit, akit az aikido érdekel.

Az egész "szerkesztőség" nevében kellemes karácsonyt és aikidóban gazdag boldog új évet kívánok!

Csák Gergely

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr227004941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása