AikiMag

Az Aikido Magazin

Sportági Szövetség: náluk is beindul az oktatóképzés

2015. május 28. 10:03 - Csák Gergely

"Örömmel jelenthetem be, hogy közel 1,5 éves munkafolyamat után a 2015.05.21-én a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium elfogadta, és nyilvántartásba vette a Shurenkan Aikido Sportegyesület (az SSZMA támogatásában) által kidolgozott és benyújtott Aikido oktató képzési programot.

Az részletekért keressétek a hozzátok legközelebb álló felnőttoktatási intézményt!!!" - írta nekünk Hochstrasser Norbert és a következő szöveget is csatolta:


"ÉRTESÍTÉS
felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslat elfogadásáról

A(z) Shurenkan Aikido Sportegyesület (2600 Vác, Dr. Csányi László krt. 82) 2015.05.07. napján Aikidó oktató megnevezésű felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslatot nyújtott be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához.

A Program Bizottság a 2015.05.21. napján tartott ülésén a 00408-15 nyilvántartási számú felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslat esetében döntött és megállapította, hogy a javaslat megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartásba vételének követelményeiről és eljárási rendjéről, valamint a szakmai végzettség megszerzésének igazolásáról szóló 59/2013. (XII. 13.) NGM rendelet 2. § (1)-(5) bekezdésében foglalt követelményeknek.

A felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartásba vételének követelményeiről és eljárási rendjéről, valamint a szakmai végzettség megszerzésének igazolásáról szóló 59/2013. (XII. 13.) NGM rendelet 4. § (3) bekezdés a) pontja értelmében a Program Bizottság a felnőttképzési szakmai programkövetelményt SzPk-00081-15-03 0 03 3 azonosítószámmal Aikidó oktató megnevezéssel vette nyilvántartásba.

Tájékoztatom, hogy a nyilvántartott programkövetelmény megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara honlapján a Felnőttképzési szakmai programkövetelmények nyilvántartása menüpont (http://szpk.mkik.hu/_frontend/index.php…) alatt."

Üdvözlettel:
Hochstrasser Norbert"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr377495390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása