AikiMag

Az Aikido Magazin

Történelmi pillanat a magyar aikidóban

2015. július 01. 16:22 - Csák Gergely

A Hombu Dojo elismerte hivatalosan is a Magyar Aikikai Aikido Kultúra Szövetséget. A Facebook-on megjelenő hír szerint - amelyet Karászi Sándor, a szövetség elnöke írt alá - a MAAKSZ-ot a Hombu elismerte hivatalos magyar szövetségként. 

Ezt írták:

"Kedves Barátok, Aikidokák!

Ma reggel levelet kaptunk az Hombu Dojo-ból, amelyben arról tájékoztattak hogy a Magyar Aikikai Aikido Kultúra Szövetség megkapta a Hombu Recognition-t. Minden magyar aikidós álma vált valóra a mai napon.

Köszönjük a Shihanoknak és Senseieknek, hogy segítették munkánkat. Köszönjük a szervezeten belül tevékenykedő tagoknak és vezetőknek, hogy 13 éven keresztül hittek és kitartóan dolgoztak ezért az eredményért. Köszönjük azokanak a barátainknak akik hivatalosan még nem tagjai a szervezetünknek, mégis segítették és támogatták munkánkat a legnehezebb pillanatokban is. Köszönjük minden magyar aikido mesternek, hogy jelenlétével és befolyásával is támogatta munkánkat.
Mindenkinek köszönjük. 

Tisztelettel: Karászi Sándor"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr287588544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása