AikiMag

Az Aikido Magazin

Caroline Jongsten

2012. június 02. 14:00 - Csák Gergely

Caroline Jongsten holland aikido mester, 1972-ben született, 1994-ben kezdett el aikidózni, mestere Marc Jongsten.  1999-ben szerezte meg első danját, Wilko Vriesman, a Holland Aikikai Alapítvány technikai igazgatója előtt. 2001-ben vizsgázott a második, 2004-ben a harmadik danjára. 2004-ben és 2008-ban Japánban részt vett a Nemzetközi Aikido Kongresszuson a Hombu dojóban Wilko Vriesmannal és Christian Tissier-vel. 2010-ben a Combat Games-en aikido-bemutatót tartott, ő képviselte Hollandiát. 

 

caroline jongsten aikido.jpg

2006 óta saját dojót vezet, az Aikido Centrum Leiden oktatója, immáron 4. danos és a Holland Aikiai Alapítvány tagja.

Az alábbi videó nem ezért érdekes. Talán nem is azért, mert egy igazi aikido dojónak valahogy ilyen kulturáltan kell(ene) kinéznie. Hanem az arckifejezése miatt - az elszántság ritkán tükröződik ennyire egy fiatal és kedves arcon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr904561112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása