AikiMag

Az Aikido Magazin

Christian Tissier Kolozsváron

2012. október 14. 22:50 - Csák Gergely

tisiser_kolozsvar_1350247453.jpg_2048x1360

Kolozsváron a Román Aikikai Aikido Szövetség 15 éves fennállásának alkalmából edzőtábort rendezetek, ahová Christian Tissiert hívták meg az edzések vezetőjének. Aikidósok jöttek Párizsból, Görögországból, sőt, egy kis küldöttség Magyarországról is jelen volt.

A péntek esti edzést Wilko Viesmann, egy holland aikidóka tartotta, szombaton hat órát edzettünk. A tatamin körülbelül 2-300 aikidós tolongott (nem is fértek rá a képre). Annyian jöttek el, hogy a tatami körül a terem gumiborításán lecsapódott a nedvesség és szabályosan szánkáztunk kifelé a hatalmas tornacsarnokból. A román aikidósok hozzáállása egyébként pozitív csalódásként ért bennünket: nagyon nyitottak és jófejek voltak.

Christian Tissier mester 2013. január 12-én, szombaton Budapesten tart edzőtábort.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr24848795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása