AikiMag

Az Aikido Magazin

Mozgóképesség - a következő lépés

2014. július 27. 15:50 - Povázsai Laci

Mostanában meglehetősen el voltam tűnve, ami részben köszönhető az edzőképzésnek, részben az edzőtáboroknak, no meg valami másnak is: saját YouTube csatornát indítottunk.

Az elmúlt pár hónapban rengeteg személyes visszajelzést kaptunk és folyamatosan azt éreztük, hogy jó úton járunk, tetszik nektek amit csinálunk. Viszont ahhoz, hogy tovább menjünk, hogy folytassuk azt a munkát amibe belevágtunk, el kellene tudnunk dönteni, hogy miről is szól ez a műsor valójában?

Olvasd el az egész cikket a Tovább-gombra kattintva!

Nemsokára megjelenik a negyedik epizódunk, ami sok szempontból mérföldkő lesz. Ez lesz az első aikidós videónk, valamint az első nemzetközi riportunk. Páran már megjegyeztétek, hogy kevés az aikidós tartalom. Ez így igaz.

A műsort azzal a céllal hoztuk létre, hogy mások számára be tudjuk azt mutatni, hogy milyen a világunk. Milyen az az élet, amiben több éve, évtizede jelen van a gyakorlás, a felfedezés vágya és élménye, valamint a legfontosabb dolog: a Változás. Engem pár éve ért az a felismerés, hogy stílustól függetlenül számos ember van, aki arra törekszik, hogy minél jobban megismerje és felfedezze a harcművészetekben rejlő lehetőségeket és ezeket felhasználva, megváltoztassa saját magát, a jellemét, az életét.

Ezért lett neki a neve True Style Magazine (Igazi Stílus). Azért angol, mert szeretnénk, ha az, amit csinálunk, a lehető legtöbb ember számára hozzáférhető lenne.

logo_v4.jpg

Célunk az, hogy a saját tapasztalatainkat megosszuk Veletek és arra bátorítsunk mindenkit, hogy vegye fel a kapcsolatot a környezetében élő hihetetlen emberekkel és vágjon bele a saját Útjába, aminek a végén a saját stílusa várja! No meg persze ragadjon kamerát, ha van kedve és csatlakozzon hozzánk, hiszen mi nem lehetünk ott mindenütt.

Csák Gergő főszerkesztővel sokat beszélgettünk a csatorna létrehozásáról és annak az AikiMag-hoz fűződő viszonyáról. Mindketten egyetértettünk abban, hogy az AikiMag elsődleges célja, hogy a hazai aikidós társadalmat ellássa információval és azt széles körben elérhetővé tegye. A True Style Magazine csak részben tud ebbe a munkába csatlakozni, mivel a saját elképzelésünk az sok esetben más vizekre vezet bennünket. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy én aikidós szemmel járom a világot és szeretném ezt a perspektívát megosztani másokkal, vagyis továbbra is számíthattok az írásaimra.

A True Style Magazin-ról most még csak a Facebook oldalán tudtok meg többet, ahol főleg a műsorral, annak az elkészítésével és a bemutatott emberekkel kapcsolatos információkat fogtok találni, magyarul és angolul.

Sok megkeresést kaptam személyesen, amiknek igyekszünk eleget tenni, de végesek az erőforrásaink. Minden műsorunkat saját erőből finanszírozzuk, ami komoly terheket ró ránk, mind anyagiakban, mind időben, ezért nem lehetünk ott mindenütt és nem készíthetünk annyi műsort, amennyit szeretnénk. Egyenlőre havi két adást tervezünk forgatni és szeretnénk minél több érdekes embert és módszert bemutatni nektek, amelyek szerintünk maximálisan megérdemlik a figyelmeteket.

Maradjatok velünk ;-)

Pár szót a True Style csapatról:

A kezdetektől fogva velem van két barátom, Kelemen Péter és Krámli András, akik mindketten elvégezték a Moholy-Nagy Művészeti  Egyetem  Videó/Média design szakát. Ővelük dolgozunk a képi világon, az operatőri munkától, a vágáson át a terjesztésig. Időközben csatlakozott hozzánk Molnár Bálint barátom, aki a zenei tartalomért felelős.

Jómagam aikidó instruktor és fitness edző vagyok, szeptemberben nyitom meg saját dojomat, a műsor az én szakmai kalandozásaimat követi és persze folyamatosan bővül a témája, ahogy újabb és újabb embereket ismerek meg, illetve képzem tovább magam szakmailag.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr576539881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása