AikiMag

Az Aikido Magazin

Kössük össze - jótékonysági árverés - felhívás

2014. október 07. 15:25 - Csák Gergely

Sport.jpgKedves Olvasóink!

Felhívással fordulunk Hozzátok.

2014. december 6-án a Zsakett Nőegylet jótékonysági árverést és kirakodóvásárt rendez a Bolyai-Breznó közi Gyermekotthon javára. A cél az, hogy 500.000 forinttal hozzá tudjanak járulni a Gyermekotthon most készülő művészetterápiás helyiségének felszereléséhez.

Az eseményen kézműves árukat vásárolhatsz, de ha jobban szereted az izgalmakat, az árverésen képző- és iparművészek alkotásaira, illetve vállalkozások termékeire is licitálhatsz.

A Zumm Aikido Egyesület és az AikiMag azzal szeretne hozzájárulni a gyűjtéshez, hogy mi jótékonysági edzőtábort, harcművészeti bemutatót szeretnénk rendezni ugyanezen a napon.

Az edzőtábor teljes bevételét szeretnénk a gyermekotthonnak adni.

Ezzel kapcsolatban felajánlásokat várunk Tőled, vagy ismerőseidtől, barátaidtól: 

- keresünk tatamis edzőtermet, helyszínt az edzőtáborhoz és bemutatóhoz, amely hajlandó támogatni az akciót és felajánlja a termet ingyen

- keresünk olyan harcművészet-oktatókat, akik eljönnének, és szívesen tartanának edzéseket

Ha szeretnétek részt venni a jótékonysági edzőtáboron, az AikiMag Facebook-oldalán és itt a blogon is hamarosan újabb információkkal szolgálunk majd.

Ha szeretnétek termet vagy egy-egy edzést felajánlani, írjatok e-mail-t a gergely.csak kukac gmail.com címre, vagy keressetek a 0620 9 654 298-as telefonszámon!

Minden felajánlásnak örülünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr296767461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása