AikiMag

Az Aikido Magazin

Videó: megint Michel Erb

2012. december 17. 10:33 - Csák Gergely

A délnémet-keletfrancia régiókban edzőtáborokat tartó aikido mester havonta legalább egy újabb videót felrak a Youtube-ra, ahol meg lehet őt csodálni. A videók közös vonása, hogy csak éppen megcsiklandozzák az ízlelőbimbóinkat, a lényeg, a mozgás keveset látszik. Sajnos elég sok bennük az állókép, néha magáról a városról mutatnak hangulatfotókat, valószínűleg abból az ötletből kiindulva, hogy kedvünk legyen az aikidón kívül másért is ellátogatni a vidékre. (Magyarul, nem az átlag magyar hálózsákos-nem városnézős aikidósra számítanak, hát igen...)

Ez a videó azért különleges, mert bár a zene továbbra is a borzalmas tücctücc, viszont több látszik a mozgásból és elmaradtak a "Miért szereted az aikidót?", illetve a "Mi jót tanultál ma, kedves Gézuka?"-típusú, igen erőltetten beszúrt interjú-próbálkozások is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr624969481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása