AikiMag

Az Aikido Magazin

Steven Seagal kormányzó szeretne lenni

2014. január 09. 10:55 - Csák Gergely

Az akciófilm-sztár bejelentette: pályázik arra, hogy Arizona kormányzója legyen.


steven seagal reuters.jpg

A KNXV-TV-nek adtt interjújában közölte: megpályázná az állam legmagasabb pozícióját és közben arról mesélt, miért ő a legtökösebb sheriff egész Amerikában.

A 61 éves aikido mester nemrég adta ki legújabb reality sorozatát, "Steven Seagal - Lawman: Maricopa County" címmel, amelyben a Maricopa megyei sheriff-fel, Joe Arpaióval együtt forgatott Arizonában és hamarosan a Reelz Channel nevű TV-csatornán sugározzák majd (az Egyesült Államokban, vagy a neten is nézhető).

A harcművészeti szakértő Arpaio csapatában dolgozik, ami 3000 önkéntesből áll. Már volt sheriff-helyettes Új-Mexikóban, Texasban és Louisanában is. Seagal mindenhol azért állt be a sheriffhez, hogy a határőrzésben segítsen. 

(Fotó: Reuters)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr205746617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása