AikiMag

Az Aikido Magazin

Aikido is bullshit - Master Ken - a 11. Danos Megmondó Ember

2014. március 13. 09:08 - Povázsai Laci

Azt hiszem mindannyian hallottunk már legendákat brutális edzésekről, mások harcművészeti stílusát erősen kritizáló önjelölt "mesterekről" és sajnos néhányan futottunk is már bele olyan egocentrikus instruktorokba akik a saját tudásukat erősen túlértékelve, a kelleténél erőszakosabban, főleg erőből dolgozva tartottak/tartanak edzéseket - és vannak olyan emberek akik ezt szeretik, sőt kívánják a törődést.



Master Ken vagyis Matthew Page pontosan ezt az életérzést parodizálja ki saját produkcióban, lelkesedésből készített web sorozatában, az Enter the Dojo Show-ban. A 11 danjával minden stílust kioszt, hiszen a saját stílusának, a 100%-ig halálos utcai harcra kihegyezett Ameri-Do-Te-nek a jelmondata: Best Of All - Worst Of None, ami szabad fordításban annyit tesz: Mindenből a legjobb - Semmiből a legrosszabb... :D 

Matthew Page amúgy gyerekkorától kezdve foglalkozik harcművészetekkel, elsősorban kenpóval és a saját tapasztalatai alapján gondolta, hogy nekiáll ezeket a vicces helyzeteket megjeleníteni barátaival videón. Igazán elismerésre méltó, hogy saját pénzen, saját felszereléssel és ami talán a legfontosabb, a saját drága idején szórakoztat a 3 évadot megélt sorozatával minket. Bővebb infóért olvassátok el a vele készült interjút.

Na és akkor lássuk miért is tré az Aikido - Master Ken szerint :D Jó szórakozást!

Szólj hozzá!
Címkék: Master Ken

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr305848755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása