AikiMag

Az Aikido Magazin

Kukifesztivál Japánban - furcsa képpel

2015. április 10. 11:50 - Csák Gergely

Namost, milyen címet lehet adni egy ilyen cikknek?

Írjuk, hogy faszfesztivál? Kuki? Fallosz? Mindegy, vágjunk bele:

Kemény videó (nomen est omen) is készült az április 5-én rendezett Acélfallosz Fesztiválról Japánban – az ünnepségen minden a férfi nemi szerv körül mozgott. Falloszok körül táncoltak az ünneplők és azt se nehéz kitalálni, milyen alakú nyalókát lehetett kapni az árusoknál – írta a Mirror és az arra hivatkozó Hír24. 

 

japan-falloszfesztival.jpg

 Fotó: Europress / Hír24

Az eseményt minden április első vasárnapján tartják Kawasaki-ban. A fesztivál egy legenda köré szerveződött, melyben a helyi Kanayama-forrásnál egy éles fogú démon egy gyönyörű fiatal lány vaginájába rejtőzött, amit két ifjú legény szerszáma bánt. Az elkeseredett lány a helyi kovácshoz fordult segítségért, aki egy acélfalloszt készített, ami kitörte a démon fogait. Régen a Kanayama-forráshoz jártak a prostituáltak is, úgy tartották, hogy itt védelmet nyerhetnek a nemi betegségektől.

A legendák köré 1977-ben fesztivált szerveztek, amit azóta is minden évben megtartanak. Az ünnep köré szerveződő események a biztonságos szex fontosságáról szólnak, a rengeteg turista által otthagyott pénzt pedig a HIV elleni védekezés támogatására fordítják.

További képek csodás, férfi nemi szerv alakú szobrokról és tákolmányokról a Mirror oldalán. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr537347176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása