AikiMag

Az Aikido Magazin

A világ legcukibb aikido-videója

2013. október 04. 05:53 - Csák Gergely

Néha engedtessék meg nekünk, hogy ne csupa kemény csajt rakjunk ki az oldalra, karddal és feszülő izmokkal. A nők - még ha aikidóznak - maradhatnak nők, kedvesek, bájosak és aranyosak.

Rengeteg videó áraszt el bennünket A World Combat Games miatt, amitől már csak pár hét választ el bennünket. Az aikidósok között Christian Tissiertől a fenti videón szereplő lányig mindenki képviselteti magát - magyarokról egyelőre nem tudunk. (Ha valaki megy Szentpétervárra, írja meg nekünk!)

Ezekben az időkben, amikor mindenki - férfi és nő egyaránt -  erősnek akar látszani, üdítő színfolt valaki, aki önmagát adja, félelem nélkül és mer gyengének lenni. Ebből is látszik, hogy Norvégia mennyire más társadalom - az emberek egyszerűen mernek gyengék lenni. Vajon mi, magyarok, mikor eresztjük el végre a bugylibicskát a zsebünkben és merünk félelem és hisztéria nélkül egymás felé fordulni?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr235548815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása