AikiMag

Az Aikido Magazin

Kung Fu - off Broadway Musical Bruce Lee életéről

2014. március 17. 09:05 - Pető Richárd

Február 24-én debütált a David Henry Hwang által írt Kung Fu az off Broadwayn levő Pershing Square Signature Központban. Bruce Lee-t Cole Horibe alakítja, és március 30-ig korlátozott számban kerül bemutatásra az Irene Diamond Színpadon.

Kung Fu.jpg

A Leigh Silverman által rendezett Kung Fu Bruce Lee életútját mutatja be a zűrös hong-kongi évektől a harcművész legendává válásig. A színdarab egy új előadásmódban ötvözi a táncot, a kínai operát, a harcművészeteket és a drámát. A produkció követi Lee-t az Egyesült Államokba, ahol azzal küszködik, hogy harcosként, apaként és emberként is elfogadtassa magát.

Horibe mellett a szereplőgárda tagjai még Phoebe Strole, Jon Rua, Emmanuel Brown, Clifton Duncan, Bradley Fong, Francis Jue, Peter Kim, Ari Loeb, Reed Luplau, Kristen Faith Oei és Christopher Vo.

Kíváncsi vagyok ha kis hazánkba eljut a darab ki fogja rendezni és milyen lesz a fogadtatása.

Forrás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr435853856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JohnHenry 2014.03.17. 17:08:22

hát mit lehet ehhez hozzászólni...? :D

hihetetlen :D
süti beállítások módosítása