AikiMag

Az Aikido Magazin

Kipróbáltuk a késharcot - Első videó riportunk

2014. április 23. 10:15 - Povázsai Laci

Engedjetek meg nekem egy személyes megjegyzést. (Szerkesztőségi közlemény következik.)

Magyarországon még soha, senki nem csinált ilyet, mint amit most láttok.

Egy csapat lelkes srác (okay, van egy lány is), szinte nulla pénzből, a saját tudását felhasználva, minimál körülmények között profi videót forgat, ami messze veri a TV2 bármelyik híradós riportját. Improvizálva, rendező nélkül, tökéletesen összehangolódva, együttműködve, jól megvágva, a helyhez képest jól megvilágítva.

Ez csak egy videó, mondod te, de ebben az országban, szponzorok és pénz nélkül, csupán azért, hogy legyen egy videó valamiről, amit szeretünk, még nem készült ilyen.

Történelmi pillanathoz érkezett tehát a szerkesztőségünk: elindult az AikiMag videó rovata! Az első adásban kipróbáljuk a késharcot Németh Tibor vezetésével. Meginterjúvoljuk Tibit, hogyan jutott el oda ahol most tart, milyen múltja van az aikidóban és miért is jó ha az ember több stílusban képzi magát...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr646070714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása