AikiMag

Az Aikido Magazin

Új hatodik danosok Christian Tissier dojójában

2015. április 02. 10:01 - Csák Gergely

Végre egy jó hír! Hárman a Cercle Tissier-ből kapták meg a 6. dant: Mare Seye, Pascal Guillemin és a Budapesten a hétvégén edzést tartó Bruno Gonzalez. 

mare_bruno_pascal.jpg

Mare Seye (balra a 2009-ben készült képen) Magyarországon kevéssé ismert aikidós, főleg Franciaországban tart edzéseket és edzőtáborokat, Ile de France megyében.

 

A kép középső alakja Pascal Guillemin (gíjma, ha szeretnéd kb helyesen kiejteni), aki ugyancsak a Cercle Tissier-ben tart edzéseket; ha szeretnéd legközelebb megnézni az edzőtáborát, egy évben egyszer biztosan ellátogat Belgrádba, de Berlin sincs messze, ahová olcsón repülhetsz.

 

 

Mit is mondhatnánk Brunóról? A hétvégi budapesti edzőtábora megint zseniálisan felépített volt, ő maga szenvtelenül és rigorózusan mutatta be újra és újra a technikákat és nehezen tűri a hibákat. Bemutatói, mozgása látványos, a testét és az uke testét is annyira uralja, mint az arckifejezéseit - maximálisan. Sosincs olyan érzése az embernek, hogy valami hibádzik, valami nem stimmel. Maga a megtestesült könnyedség, a tökéletesre csiszolt mozdulatait bizony mindannyian irigyeljük. 

Gratulálunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr367326182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása