AikiMag

Az Aikido Magazin

Seagal és Putyin húzása: "Ez valami vicc?!"

2015. május 08. 09:45 - Csák Gergely

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin azt javasolta még 2013-ban egy G8-találkozón, hogy legyen a híres aikido-mester és "színész", Steven Seagal Oroszország “tiszteltbeli konzulja" két USA-tagállamban is, hogy képviselje az orosz érdekeket.

putyin_seagal.jpeg

Fotó: Alexei Nikolsky/AFP/Getty Images

A BuzzFeed News híradása szerint Putyin és Obama G8-találkozóján Lough Erne-n hangzott el a javaslat, Észak-Írországban.

- A mi reakciónk annyi volt: "Ez valami vicc?!" - mondta a BuzzFeednek egy kormányzati szóvivő.

Putyin és Seagal régóta nagy barátok, mindketten odavannak a harcművészetekért. (Putyin maga is fekete öves judoka.) Dimirtij Peskov, Putyin szóvivője szerint Putyin "nem nagy rajongója Seagal filmjeinek, de már láttott jó párat közülük".

Seagal az ukrán válság kapcsán szólalat meg, védelmébe vette Putyint és közölte: Ukrajna megtámadása "nagyon logikus" lépés volt és Putyin "a világ egyik legnagyobb vezetője". 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr57436648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása