AikiMag

Az Aikido Magazin

Bréking nyúz: Steven Seagal edzőtábort tart?!

2014. május 12. 19:55 - Csák Gergely

Méghozzá nem is olyan messze, Szlovákiában.

Nem tudjuk, hogy a hír kacsa-e, mert egy Google fordítóval gányolt levelet kaptunk Adrian Bonk-tól, amit megküldött minden nagyobb magyar aikidós szervezet vezetőjének. ebben arról tájékoztat bennünket, hogy:

"Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a folyamatban lévő regisztráció a szeminárium, amely Shihan Steven Seagal Szlovákiában a 2014/06/22.

We would like to draw your attention to the ongoing registration for the seminar, which will Shihan Steven Seagal in Slovakia on 22.06.2014."

A levélhez tartozott egy link is, ami erre az oldalra vezetett el bennünket. Aki kételkedne, lehet, hogy jól teszi: míg a címoldalon azt írják, hogy már csak "50 hely maradt", addig beljebb már 70 hely van.

Ha megtudtál valamit az edzőtáborról, írd meg kommentben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aikimag.blog.hu/api/trackback/id/tr546155051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása